سنجیدن راندمان کاری پکیج شوفاژ دیواری در ایران
پکیج گرمایشی دیواری چیست
پکیج شوفاژ دیواری به دستگاهی گفته می شود که جایگزین موتورخانه مرکزی و شوفاژ شده و آب گرم مورد نیاز جهت تامین گرمایش محیط، به وسیله رادیاتورها و آب گرم بهداشتی جهت مصارف روزمره از قبیل شستشو، استحمام و غیره را فراهم می نماید.
در حال حاضر، پکیج نوع دیواری متداول ترین وسیله ایجاد گرمایش شوفاژ در سراسر دنیا است.
اشغال فضای کم، ایمنی بالا، مستقل بودن هر واحد مسکونی امکان اعمال مدیریت بر هر واحد به صورت جداگانه از امتیازات این سیستم به شمار می رود که باعث شده استفاده از آن به صورت روز افزون گسترش پیدا کند. استفاده از دود کش های دو جداره یا کواکسیال این امکان را فراهم نموده که علاوه بر خروج دود ناشی از احتراق گاز، اکسیژن مصرفی دستگاه نیز از محیط خارج تامین شده و سطح اکسیژن محیط داخل کاهش نیابد.
پکیج دیواری که نوع فن دار آن از طرف استانداردهای معتبر مورد تائید است، علاوه بر تامین گرمایش داخل محیط مسکونی یا تجاری توسط رادیاتورها یا فن کوئل ها، آب گرم مصرفی بهداشتی فوری را نیز در اختیار مصرف کننده قرار می دهند.
راندمان کاری پکیج شوفاژ دیواری
به میزان حرارت یا انرژی ای که در اثر احتراق یک سوخت آزاد می شود ارزش حرارتی می گویند.
ارزش حرارتی معیاری برای دریافت انرژی از سوخت های مختلفی همچون گاز، نفت، گازوئیل، بنزین و … است.
ارزش حرارتی یک متر مکعب گاز در سیستم سراسری کشور حدود ۹۵۰۰ کیلوکالری است که این عدد تعیین کننده میزان بازدهی یا راندمان پکیج شوفاژ دیواری است. و همینطور باید گفت این عدد نشان میدهد که ۹۵۰۰ کیلوکالری انرژی وارد سیستم پکیج دیواری می شود.
فرومول محاسبه راندمان کاری پکیج شوفاژ دیواری
کافی است انرژی ورودی به پکیج (۹۵۰۰ کیلوکالری) را بر میزان انرژی خروجی و دریافتی از پکیج که بصورت گرم کردن سیستم های گرمایشی یا آب مصرفی است تقسیم کنیم تا میزان راندمان پکیج را بدست بیاوریم.
این راندمان حدود ۹۰ درصد در پکیج های امروزه داخلی (به غیر از پکیج های چگالشی) است که نشان دهنده اتلاف انرژی حدود ۱۰ درصدی از طریق دمای دود خروجی و دیگر عوامل داخلی است.
- ۰۰/۰۸/۱۵